Editan syksyn 2023 kirjaesite on julkaistu

Editan juridiset tieto- ja ammattikirjat on tehty yhteistyössä juridiikan johtavien asiantuntijoiden kanssa, ja ne on suunnattu kattavasti eri alojen ammattilaisille. Syksyn kirjoissa on niin uusia nimikkeitä kuin uudistettuja painoksia merkittävistä juridiikan alan perusteoksista.

Syksyn juridisen kirjallisuuden tarjontaamme esittelevä katalogi on nyt julkaistu. Syksyn kirjoissa on niin uusia nimikkeitä kuin uudistettuja painoksia merkittävistä juridiikan alan perusteoksista. Joukossa ovat muun muassa osakeyhtiölakia käsittelevä perusteos Osakeyhtiö 1–2, Keskeiset rikokset sekä Vuosilomalaki – tulkinta ja soveltaminen.

Juridisen tiedon tuominen lähelle sitä tarvitsevaa asiantuntijaa on meille Editalla sydämen asia.

Jonna Vihavainen, kehityspäällikkö, juridinen kirjallisuus


Käytettävyyteen on kiinnitetty huomiota

Jotta lukija löytäisi mahdollisimman helposti oikean tiedon äärelle, on Editan kirjojen sujuvaa käytettävyyttä pyritty parantamaan entisestään. Tämä tarkoittaa digikirjoissa ja digikirjastoissa esimerkiksi mutkatonta käyttöliittymää ja näppäriä hakuominaisuuksia. Painetuissa kirjoissa otetaan huomioon selkeä dispositio, harkitut rajaukset sekä lisäarvoa tuottavat viittaukset.

Toisekseen sisältöjen täytyy olla laadukkaita ja ajan hermolla: ne huomioivat uusimmat muutokset ja oikeuslähteet ja ovat käytännön esimerkkien rikastamia, alan parhaiden asiantuntijoiden tuottamia ja lopputulos ammattimaisen toimitusprosessin hiomaa.

Näistä aineksista: käytettävyydestä, laadusta ja asiantuntijuudesta, koostuu nykyaikainen juridinen kirjallisuus. Se on yhä lähempänä lukijaa ja ketterämmin hyödynnettävissä, kuvailee juridisen kirjallisuuden kehityspäällikkömme Jonna Vihavainen kirjakatalogin pääkirjoituksessa.

Editan digikirjasto kasvattaa suosiotaan

Yhä useammat kaipaavat tiedon lähteenä kattavaa, oikeuden kentän monet aiheet ja alat yhdistävää palvelua, josta löytää nopeasti vastauksia kiperiin kysymyksiin. Tämä näkyy suoraan esimerkiksi digikirjastomme kasvavana suosiona.

Yhdessä myös Edilexin kanssa digikirjasto muodostaa juridisen tiedon keskittymän, jolla on ainutlaatuinen rooli asiantuntijoiden päivittäisenä työvälineenä ja tiedon lähteenä.

Tutustu kirjaesitteeseen verkossa >>