Verkkokauppa

Ajankohtaista

Lue kaikki uusimmat kuulumisemme sekä asiantuntijahaastattelut ja blogit juridiikan ajankohtaisista aiheista.

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Juridiikan uusimmat puheenaiheet ja ilmiöt

Näytä
Rajaa sisältöä
Hallinto-oikeusHSEQJulkiset hankinnatLiiketoimintaOpetus ja kasvatusPerhe- ja perintöoikeusRakentaminen ja maankäyttöRikos- ja prosessioikeusSopimusoikeusSosiaali- ja terveydenhuoltoTietosuojaTyöoikeusViestintä ja markkinointiYhteisö- ja yritysoikeusYritysvastuu ja EHS
Tunnetko EU:n datastrategian? Moni yritys ei ole varautunut muutoksiin riittävästi
EU:n datastrategiaan kohdistuvat muutokset tuovat datan yhä useamman saataville. Muutokset tulevat koskemaan lähes kaikkia suomalaisia yrityksiä ja julkista sektoria lähivuosina.
Palkka-avoimuus tulee, onko organisaationne valmis? Katso Vincitin Mari Kuhan vinkit
EU:n palkka-avoimuusdirektiivin myötä yritysten palkkapolitiikasta tulee entistä läpinäkyvämpää. Lue Vincitin henkilöstöjohtaja Mari Kuhan vinkit parempaan palkka-avoimuuteen!
Tuulivoimahankkeiden maanvuokrasopimukset herättävät keskustelua – Maanomistajien kannattaa perustaa neuvottelukunta
Suomessa rakennetaan eniten tuulivoimaloita Euroopassa, ja tuulivoimahankkeet ovatkin herättäneet paljon keskustelua. Editan kouluttajat, asianajaja Jaakko Kanerva ja juristi Saara Mantere kertovat, mitä kaikkea maanvuokraussopimuksissa kannattaa huomioida.
Edita Publishing jakautumassa kahdeksi erilliseksi yhtiöksi
Editan lakitiedon liiketoiminta jatkaa Edita Publishing Oy:ssä, ja yhtiön nimi vaihtuu Edita Lakitieto Oy:ksi osittaisjakautumisen täytäntöönpanon yhteydessä (”Edita Lakitieto”).
Editan syksyn 2023 kirjaesite on julkaistu
Juridiset tieto- ja ammattikirjamme on tehty yhteistyössä johtavien asiantuntijoiden kanssa, ja ne on suunnattu eri alojen ammattilaisille. Syksyn kirjoissa on niin uusia nimikkeitä kuin uudistettuja painoksia merkittävistä juridiikan alan perusteoksista.