Ajankohtaista

Ajankohtaista

Lue kaikki uusimmat kuulumisemme sekä asiantuntijahaastattelut ja blogit juridiikan ajankohtaisista aiheista.

Ajankohtaista

Juridiikan uusimmat puheenaiheet ja ilmiöt

Näytä
Rajaa sisältöä
DatalainsäädäntöHallinto-oikeusHSEQJulkiset hankinnatLiiketoimintaOpetus ja kasvatusPerhe- ja perintöoikeusRakentaminen ja maankäyttöRikos- ja prosessioikeusSopimusoikeusSosiaali- ja terveydenhuoltoTietosuojaTyöoikeusViestintä ja markkinointiYhteisö- ja yritysoikeusYritysvastuu ja EHS
Edita Group toteuttaa sisäisen rakennejärjestelyn Edita Lakitiedon liiketoiminnassa
Edita Group Oyj tekee sisäisen rakennejärjestelyn Edita Lakitiedon liiketoiminnassa, jossa Edita Lakitieto Oy:n kaupallinen liiketoiminta siirretään sisäisellä liiketoimintakaupalla uuteen Edita Group Oyj:n perustamaan yhtiöön.
Editan syksyn 2024 kirjaesite on julkaistu
Editan juridiset tieto- ja ammattikirjat on tehty yhteistyössä juridiikan johtavien asiantuntijoiden kanssa, ja ne on suunnattu kattavasti eri alojen ammattilaisille.
Mikä muuttuu työpaikoilla? 5 hallitusohjelman työlakimuutosta
Editan järjestämässä Lakipiiri-webinaarissa avattiin viittä suunnitteilla olevaa hallitusohjelman työlakimuutosta. Haastattelussa olivat Editan kouluttajat ja työoikeusjuristit Mika Kärkkäinen ja Suvi Knaapila.
Suomella on kaikki mahdollisuudet nousta vihreästi tuotetun vedyn kärkimaaksi
Ympäristöystävällisesti tuotetulla vedyllä ja sen mahdollisuuksia hyödyntävillä hankkeilla on keskeinen sija käsillä olevassa vihreässä siirtymässä. Vedyn tulevaisuuden näkymiä avaa Helenin vetytoiminnan johtaja ja Editan kouluttaja Tuukka Hartikka.
Uudistetun Edilex-sarjan päätoimittajaksi on valittu OTT, yliopistolehtori Anssi Kärki
Edilex-sarjan päätoimittajaksi on valittu OTT, yliopistolehtori Anssi Kärki. Edilex-sarjan päätoimittaja vastaa julkaisusarjassa julkaistavien artikkelien arvioinnista ja julkaisupäätöksen tekemisestä sekä julkaisuprosessiin kuuluvasta refereemenettelystä.