Tietoa meistä

Uusinta juridista tietoa

Edilexin ja muiden verkkopalveluiden lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman koulutuksia ja juridiikan kirjoja.

Meistä

Autamme juristeja ja muita oikeudellista tietoa tarvitsevia ammattilaisia pitämään tietonsa ajan tasalla ja helpotamme heidän arkeaan tehokkailla työvälineillä. Tuottamamme lakitietopalvelu Edilex on Suomen johtava ja laajin juridisen tiedon lähde ammattilaisille. Verkkopalveluiden lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman lakikoulutuksia, juridista kirjallisuutta sekä lakikirjoja ja -kokoelmia.

Yhteiset toimintaperiaatteet

Luotamme ja arvostamme

Luottamus ja arvostus ovat toimintamme perusta, jota vahvistamme jatkuvasti yhdessä. Luotamme itseemme ja toisiimme. Arvostamme omaa ja toistemme asiantuntemusta. Edistämme yhdenvertaisuutta, ja kunnioitamme jokaista yksilönä. Rakennamme yhdessä toiminnallamme avointa ja hyvinvoivaa työyhteisöä.

Yhdessä onnistumme

Uskomme, että onnistumisen edellytyksenä on yhdessä tekeminen ja avoin sekä jatkuva vuorovaikutus. Osoitamme kiinnostusta toisiamme kohtaan kiittämällä, kuuntelemalla, kysymällä ja keskustelemalla.

Opimme ja kasvamme

Etsimme rohkeasti uudenlaisia tekemisen tapoja kokeilemalla ja innovoimalla. Opimme yhdessä jakamalla tietoa ja antamalla palautetta. Ruokimme toistemme rohkeutta kehittyä ja kasvattaa omaa osaamistaan. Katsomme tulevaisuuteen ja haluamme olla näyttämässä suuntaa.

Asiakkaanamme on hyvä olla

Kuuntelemme aktiivisesti asiakkaitamme ja asiantuntemuksellamme autamme heitä pääsemään tavoitteisiinsa. Kun asiakkaamme onnistuu, me voimme olla ylpeitä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso kaikki yhteystiedot

Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisesti auki ajalla 20.6. – 26.7. klo 10-14.

020 450 05

(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/alkava min + mpm)