Editan tietokirjailija Mauri Saarinen palkittiin kirjamessuilla


Edita Publishing Oy:n kustantaman Työsuhdeasioiden käsikirjan kirjoittaja Mauri Saarinen sai Suomen tietokirjailijat ry:n myöntämän palkinnon Helsingin Kirjamessuilla lauantaina 28.10.2017. Tietokirjailijapalkinnot jaettiin nyt seitsemännentoista kerran, ja palkittuja oli yhteensä viisi. Suomen tietokirjailijat ry myöntää palkinnot tunnustuksena laajasta ja ansiokkaasta tietoteostuotannosta, ja ne ovat suuruudeltaan 8 000 euroa. Palkinnot rahoitetaan Kopioston keräämillä tekijänoikeuskorvauksilla.

Suomen tietokirjailijat ry:n tiedotteessa perustellaan Mauri Saarisen palkitsemista muun muassa näin:

”Mauri Saarinen on varatuomari ja asianajaja, jolla on monipuolinen kokemus sekä koulutus työ- ja sosiaalioikeuden alalta kansallisesti ja kansainvälisesti. Hän toimii myös kouluttajana erilaisilla yksityisen ja julkisen sektorin koulutusorganisaatioiden kursseilla. Saarisen pääteos on vuonna 1991 ilmestynyt Työsuhdeasioiden käsikirja. Kukaan työsuhdeasioiden parissa työskentelevä ei voi ohittaa Mauri Saarisen perinpohjaisia teoksia, jotka tarjoavat ajantasaista uutta tietoa ja tulkintaa uudelleen ja uudelleen.”

Edita on tehnyt Mauri Saarisen kanssa kustantamiseen ja kouluttamiseen liittyvää yhteistyötä kymmenien vuosien ajan, ja yhteistyö jatkuu edelleen.

”Kukaan työsuhdeasioiden parissa työskentelevä ei voi ohittaa Mauri Saarisen perinpohjaisia teoksia, jotka tarjoavat ajantasaista uutta tietoa ja tulkintaa uudelleen ja uudelleen.”

Lakitiedon kehitysjohtaja Sari Korhonen Edita Publishingista kiittelee yhteistyötä Mauri Saarisen kanssa:

– Mauri Saarisen kanssa työskenteleminen on antoisaa, sillä hän todella paneutuu asiaansa ja tekee hyvin tarkkaa ja huolellista työtä. Siten myös tuloksena on erittäin korkealaatuisia julkaisuja ja koulutuksia. Onnittelemme Mauria erittäin lämpimästi palkinnosta, jonka hän on omalla erinomaisella työllään todellakin ansainnut.

Lisätietoja Suomen tietokirjailijat ry:n tietokirjapalkinnosta täältä.

Työsuhdeasioiden käsikirja

­­­Lue myös: Työmaana satojen säädösten kehittyvät tulkinnat

Liittyy aiheisiin