Verkkokauppa

Tule kirjailijaksi tai kouluttajaksi

Teemme yhteistyötä laajan asiantuntijaverkoston kanssa. Kouluttajamme ja tietokirjailijamme ovat omien alojensa ansioituneita asiantuntijoita.

Tule kirjailijaksi tai kouluttajaksi Editalle.

Onko sinulla juridiikan alan kirjaidea? Haluaisitko jakaa osaamistasi muille kouluttajana?

Juridinen kirjallisuus

Tarjoamme kattavan valikoiman alan johtavien asiantuntijoiden tuottamaa juridista kirjallisuutta painettuna ja digitaalisena.
Haemme jatkuvasti uusia eri oikeudenalan asiantuntijoita kirjailijoiksi. Kirjailijanamme saat avuksesi Editan kokeneet kustannustoimittajat, kirjan julkaistua digikirjana painetun kirjan lisäksi sekä näkyvyyttä alasi asiantuntijana.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Lakikoulutukset

Etsimme joukkoomme kokeneita asiantuntijoita jakamaan tulkintoja ja parhaita käytäntöjä. Lakikoulutuksemme tarjoavat ajankohtaista juridista tietoa juristeille ja muille oikeudellista tietoa tarvitseville ammattilaisille. Järjestämme esimerkiksi eri oikeudenalojen ajankohtaispäiviä, tehokkaita webinaareja ja tilauskoulutuksia.

Kouluttajanamme saat näkyvyyttä markkinoinnissa ja mahdollisuuden tuoda vahvan osaamisesi näkyviin. Saat käyttöösi myös kokeneiden koulutussuunnittelijoiden tuen ja modernin koulutusteknologian.

Ota meihin yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Jonna Vihavainen

Kehityspäällikkö, juridinen kirjallisuus

040 860 2319

Pirita Lyytikäinen

Kehityspäällikkö, lakikoulutukset

040 860 2520