Verkkokauppa

Sirpa Leppäluoto vaihtoi asianajajan työt liiketoiminnan kehittämiseen

Sirpa Leppäluoto

Business Manager, Edilexin päätoimittaja

Olen Sirpa Leppäluoto, toimin Editan Lakitiedossa Business Managerina ja Edilexin päätoimittajana. Vastaan lakitiedon verkkopalveluiden sisällöistä, operatiivisesta toiminnasta ja kehittämisestä.

Olen koulutukseltani juristi ja olin yli 20 vuotta asianajoalalla. Siinä tehtävässä kiinnostuin liiketoiminnan kehittämisestä niin paljon, että halusin kaksi vuotta sitten siirtyä kokonaan pois oikeudellisesta neuvonannosta tekemään bisnestä. Näin Hesarissa ison Editan työpaikkailmoituksen ja päätin hakea.

Parasta omassa työssäni on se, että jokainen päivä on erilainen ja opin koko ajan uutta, esimerkiksi legal techistä, taloudesta ja markkinoinnista. Pystyn samalla kuitenkin hyödyntämään aiempaa kokemustani asianajoalalla. Myös yhteistyö eri alojen ihmisten kanssa on tosi mukavaa.

Editassa hienoa on ihmisten huikea ammattitaito ja innostus sekä yleinen kannustava asenne. Puhallamme yhteen hiileen, eikä selkäänpuukotusta ole, ja oma tiiminikin on täynnä loistotyyppejä! Pidän myös siitä, että huumoria on todella paljon työntekoa piristämässä.

Normaalioloissa tykkään matkustella paljon, järjestää päivälliskutsuja ystäville ja käydä tanssitunneilla, mutta tänä keväänä poikkeusolot puuttuivat peliin. Niinpä olen viime aikoina keskittynyt vapaa-ajallani kotipihasta nauttimiseen ja kotona musiikin harrastamiseen. Aloitimme tänä keväänä mieheni kanssa myös mökkiharrastuksen. Urheilunikin on kotikutoista lenkkeilyä ja kodin ”salilla” treenaamista. Muuten vapaa-aikaani kuluu jonkun verran hallitushommiin – olen kahden ulkopuolisen yhtiön hallituksessa, mikä on todella mielenkiintoista.

Tykkäsitkö? 1