2011

Vahingonkorvaus – Laki ja käytännöt

Arkielämässä ja yritystoiminnassa otetaan riskejä ja sattuu vahinkoja. Esine rikkoutuu, joku loukkaantuu tai kärsii taloudellisen tappion. Kuka vastaa vahingosta? Voiko siitä saada korvausta?

Painetut kirjat
Määrä

Turhien riskien ja korvausvaateiden välttämiseksi on tärkeää tietää, miten vahingonkorvausoikeus on viime vuosina muuttunut.

Vahingonkorvaus – Laki ja käytännöt on kattava vahingonkorvausoikeuden perusteos. Teos soveltuu erinomaisesti yritysten, asianajajien, oikeuslaitoksen ja julkishallinnon käyttöön. Kirja sopii hyvin myös oppikirjaksi korkeakouluopetukseen.

Kirjoittaja luo oikeustapauksia analysoiden käytännönläheisen kuvan vahingonkorvausoikeudesta ja peilaa teemoja myös kokemuksiinsa vakuutusyhtiön korvausasiantuntijana.

Tekijä

OTT, VT Pertti Virtanen on virkavapaalla oleva markkinaoikeustuomari, joka hoitaa kauppaoikeuden professuuria Lapin yliopistossa. Hän on syvällisesti perehtynyt erityisesti yritysten vahingonkorvauskysymyksiin toimiessaan ensin korvauskäsittelijänä ja sitten asiantuntijatehtävissä vakuutusyhtiö Tapiolassa vuosina 1989-1990 ja 1993-2001. OTT Virtanen on myös opettanut vahingonkorvausoikeutta Lapin yliopistossa.

Ulkoasu

Kovakantinen

Varastotilanne

Varastossa

Tuotetyyppi

Painetut kirjat

ISBN

978-951-37-6080-9

Painos

1.

Julkaisija

Edita Publishing Oy

Kirjastoluokka

33.2

Sivumäärä

700

Julkaisuvuosi

2011

Tekijä / Tekijät
  • Virtanen Pertti
Julkaisupäivämäärä

29.11.2011

Määrä