Vahvista organisaation osaamista juridiikan tilauskoulutuksilla

Voit tilata Editalta pelkästään omalle organisaatiollesi suunnatun koulutuksen. Tuotamme tilauskoulutuksia lähestulkoon kaikista juridisista aiheista.

”Kouluttajaverkostostoomme kuuluu juridiikan eri alueiden osaajia ja monen toimialan tuntijoita. Keskustelut asiakkaiden kanssa auttavat rakentamaan heidän kysymyksiinsä vastaavan tilauskoulutuksen. Tällä hetkellä suosittuja ovat muun muassa tietosuojaan ja tietoturvaan liittyvät koulutukset.”

Editan lakikoulutusten kehityspäällikkö Pirita Lyytikäinen

Miksi juridiikan tilauskoulutus?

Milloin kannattaa tilata organisaatiolle räätälöity koulutus avoimeen koulutukseen osallistumisen sijaan?

Jos asiakas haluaa oman toimialansa erityiskysymyksiin pureutuvan koulutuksen, voi sopivan koulutuksen löytäminen avoimesta tarjonnasta olla haastavaa. Silloin tilauskoulutus tarjoaa ratkaisun. Isot organisaatiot saattavat puolestaan tarjota yksiköilleen yhteisen tilauskoulutuksen, koska haluavat vankentaa tasapuolisesti henkilöstönsä osaamista ajankohtaisista kysymyksistä.

Joskus syynä on luottamuksellisuus. Tilauskoulutuksessa voi jakaa asioita, joita ei halua kertoa ulkopuolisille. Koulutuksia tilataan toisinaan myös organisaatioiden tyky- ja kehityspäiviin, jolloin halutaan vahvistaa vuorovaikutusta oman porukan kesken.

5+1 syytä tilata organisaatiolle räätälöity juridiikan koulutus

  1. Toimialakohtainen tieto. Tilauskoulutus on hyvä ratkaisu, kun haluat oman organisaatiosi toimialan erityiskysymyksiin pureutuvan koulutuksen.
  2. Tasapuolisuus. Tilauskoulutus sopii muun muassa isoille organisaatioille, jotka haluavat vahvistaa henkilöstön osaamista ajankohtaisista kysymyksistä tasapuolisesti tarjoamalla eri yksiköille yhteistä koulutusta.
  3. Luottamuksellisuus. Tilauskoulutuksessa voi jakaa asioita, joita ei haluta kertoa ulkopuolisille.
  4. Vuorovaikutus ja me-henki. Tilauskoulutus sopii organisaation tyky- ja kehityspäiviin, kun halutaan vahvistaa vuorovaikutusta oman porukan kesken.
  5. Helppous ja tehokkuus. Tilauskouluksissa organisaationne saa avaimet käteen paketin, joka sisältää mm. asiantuntevat kouluttajat, koulutustallenteen ja materiaalit, koordinoinnin sekä tarvittaessa oppimisen todentamisen loppukokeella.
  6. Osaamisen todentaminen. Tilauskoulutukseen voidaan yhdistää esimerkiksi loppukoe, joka auttaa mittaamaan opittua ja jatkokoulutustarpeita.

Organisaatiot havahtuivat GDPR:n myötä tietosuojaosaamisen tärkeyteen. Meiltä tilataan sekä käytännönläheisiä henkilöstökoulutuksia, jotka vastaavat eri toimialojen tietosuojakysymyksiin, että tietosuojasertifikaattien valmennuksia, joita tuotamme yhteistyössä kansainvälisen tietosuojayhteisö IAPPin kanssa.

Kenelle tilauskoulutus sopii?

Tilauskoulutusten osallistujamäärät vaihtelevat. Tilauskoulutus on kustannustehokas vaihtoehto yleensä silloin, kun osallistujia on vähintään parikymmentä. Pienemmillekin joukoille on tilauskoulutuksia silti järjestetty.

Tilauskoulutukset voivat olla muodoltaan hyvin erityyppisiä: kasvokkaisen vuorovaikutuksen ja yhteiset ruokatauot mahdollistavia lähikoulutuksia, striimattuja webinaareja, vuorovaikutteisia Teams-kokoontumisia, tehokkaita verkkokoulutuksia – tai näiden yhdistelmiä. Digitaalisesta koulutuksesta toimitetaan asiakkaan käyttöön tallenne, mikäli asiakas haluaa.

Koulutusten kestot voivat vaihdella parin tunnin täsmäkoulutuksesta monipäiväiseen koulutussarjaan.

Esimerkkejä juridiikan tilauskoulutuksista

Tietosuoja
Tietosuoja

Toteutamme geneerisiä ja toimialakohtaisia tietosuojakoulutuksia.

Työoikeus
Työoikeus

Tarjoamme koulutuksia esimiesten työkalupakeista työlainsäädännön uudistuksia luotaaviin täsmäkoulutuksiin.

Whistleblowing
Whistleblowing

Räätälöidyn koulutuksen avulla otat ilmoituskanavat käyttöön juridisesti oikein.

Rikosoikeus
Rikosoikeus

Tilauskoulutukset perehdyttävät mm. uuteen seksuaalirikoslainsäädäntöön ja auttavat suojelemaan lapsia verkossa tapahtuvalta rikollisuudelta.

Juristien lisä- ja täydennyskoulutus
Juristien lisä- ja täydennyskoulutus

Tilauskoulutuksella voidaan täydentää juristien osaamista, esimerkiksi talous- tai viestintätaitoja.

Rakentamisen juridiikka
Rakentamisen juridiikka
Koulutuksemme ovat käsitelleet mm. vastuiden jakautumista rakennushankkeissa, YSE-ehtojen tulkintahaasteita ja toimintamalleja maksukyvyttömyystilanteissa.
Tekoäly ja datasääntely
Tekoäly ja datasääntely

Tilauskoulutuksella voidaan täydentää ymmärrystä tekoälyn tuomista mahdollisuuksista ja riskeistä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Pirita Lyytikäinen

Kehityspäällikkö, lakikoulutukset

040 860 2520

Kari Nurmio

Myyntipäällikkö

040 860 2518