Julkisten hankintojen perusteet

Julkisten hankintojen perusteet on hyödyllinen tietolähde kaikille, jotka tarvitsevat tietoa julkisten hankintojen järjestelmän periaatteista.

Painetut kirjat
Määrä

Teos avaa muun muassa sitä, miten julkinen valta eroaa ostajana yksityisestä ja mikä on hankintalainsäädännön soveltamisala. Se käsittelee menettelyn peruskohtia, ostajan määrittelyitä ja valintaperusteita, huutokauppateoriaa ja muita hankintaprosessissa vastaan tulevia asioita.

Teoksesta on hyötyä kaikille julkisten hankintojen parissa työskenteleville ostajille ja myyjille. Se sopii hyvin myös oppikirjaksi finanssi- ja kauppaoikeuden sekä hallintotieteiden opintoihin.

Tekijä

Teoksen kirjoittaja Kristian Siikavirta on oikeustieteen tohtori, varatuomari sekä oikeustaloustieteen dosentti Helsingin yliopistossa. Tällä hetkellä hän työskentelee julkisoikeuden yliopistonlehtorina Vaasan yliopiston filosofisessa tiedekunnassa. Siikavirran alaan kuuluvat erityisesti julkisoikeuden taloudelliseen puoleen kuuluvat valtiontukea ja julkisia hankintoja koskeva oikeussäännöt.

Ulkoasu

Pehmeäkantinen

Varastotilanne

Varastossa

Tuotetyyppi

Painetut kirjat

ISBN

978-951-37-6697-9

Painos

1.

Julkaisija

Edita Publishing Oy

Sivumäärä

243

Julkaisuvuosi

2015

Tekijä / Tekijät
  • Siikavirta Kristian
Määrä