Edilex Ympäristö uudistui

Edilex Ympäristö -lakitietopalvelu on uudistunut. EHS-tiedon (Environment, Health & Safety) ja juridiikan yhdistävä palvelu on tehokas ratkaisu EHS-tiedon seurantaan. Edilex Ympäristö on tuotettu yhteistyössä HPP Asianajotoimisto Oy:n kanssa.

Edilex Ympäristö sisältää kattavan EHS-säädösseurannan sekä muuta tietoa ajankohtaisista asioista EHS-lainsäädännössä ja tulevista lakihankkeista. Palvelun avulla on helppo pysyä ajan tasalla, ennakoida muutoksia ja varmistaa toiminnan lainmukaisuus. Säädösmuutosten seuranta ja muutosten soveltaminen omaan toimintaan on keskeinen osa ympäristö- ja laatujärjestelmiä.

Palvelun käyttäjä saa lisäksi ympäristö- ja työsuojeluasioihin liittyvää henkilökohtaista neuvontaa sähköpostitse HPP Asianajotoimiston asiantuntijoilta, jotka pitävät myös webinaareja ajankohtaisista EHS-aiheista. Edilex Ympäristön käyttäjä pääsee osallistumaan webinaareihin maksutta. HPP Asianajotoimiston asiantuntijoilla on pitkä kokemus EHS-lainsäädännöstä.

– Käyttäjä saa uudistuksen myötä lisää arvokasta sisältöä, ja lisäksi sisältö tuodaan esille entistä selkeämmin ja visuaalisemmin. Merkittävä uutuus on myös lisenssimaksuun kuuluvat webinaarit, jotka yhdessä henkilökohtaisen neuvonnan kanssa vahvistavat Edilex Ympäristön käyttäjän mahdollisuuksia hallita EHS-tieto erittäin kattavasti, Edilexin päätoimittaja Sirpa Leppäluoto summaa uudistuksen antia.

Edilex Ympäristöön sisältyvät kaikki Edilex Peruspalvelun aineistot ja toiminnallisuudet, kuten ympäristöaiheiset uutiset ja oikeuskäytäntö. Edilex Peruspalvelussa on myös muuta ympäristöasioita käsittelevää hyödyllistä sisältöä, kuten ympäristöaiheiset artikkelit, kirjoitukset ja julkaisut sekä rakentamismääräykset.

Edilex Ympäristö toimii hyvin yhteen Editan tuottaman Ympäristöoikeus, EHS ja rakentaminen  -digikirjaston kanssa. Digikirjasto tarjoaa laajan valikoiman aihepiirin juridiikan ammattikirjoja, ja digikirjaston kirjojen sisältö tulee mukaan Edilexin hakuihin. Digikirjastoon voi tutustua Editan verkkokaupassa: https://shop.edita.fi/lakitieto/tuote/ymparistooikeus-ehs-ja-rakentaminen

Lisää tietoa Edilex Ympäristöstä: https://www.edilex.fi/edilex-ymparisto

Liittyy aiheisiin