Lakikirja sisältää kaikki keskeiset säädökset

Editan monipuolinen ja hyvin toimitettu Lakikirja-teos sisältää runsaasti oikeustapauslyhennelmiä sekä huomautuksia ja viittauksia muihin säädöksiin ja oikeustapauksiin.

Miksi valita Editan Lakikirja?

Editan Lakikirja on monipuolinen työväline, josta löytää tarvittavan tiedon nopeasti. Kirjassa olevat oikeustapauslyhennelmät, huomautukset ja viittaukset ovat erittäin hyödyllisiä ja hyvin toimitettuja.

Ministeri Lauri Tarasti

Miksi valita Editan Lakikirja?

Editan monipuolinen ja hyvin toimitettu Lakikirja-teos sisältää runsaasti oikeustapauslyhennelmiä sekä huomautuksia ja viittauksia muihin säädöksiin ja oikeustapauksiin.

Lakikirja sisältää runsaasti toimituksellisia huomautuksia, kuten viittauksia kansallisiin ja EU-säädöksiin sekä lyhennelmiä korkeimman oikeuden, korkeimman hallinto-oikeuden, hovioikeuksien ja hallinto-oikeuksien ratkaisuista, viranomaisten päätöksistä sekä markkinaoikeuden ja vakuutusoikeuden ratkaisuista. Kirjassa on lisäksi kattava asiahakemisto.

7 syytä valita Editan Lakikirja:

  1. Lakikirja sisältää kaikki keskeiset säädökset valituilta oleellisilta oikeudenaloilta.
  1. Kirjassa on runsaasti oikeustapauslyhennelmiä mm. korkeimman hallinto-oikeuden, korkeimman oikeuden ja hallinto-oikeuksien ratkaisuista sekä viittauksia säädösten välillä.
  1. Runsaasti toimituksen tekemiä huomautuksia ja viittauksia muihin säädöksiin, oikeustapauksiin.
  1. Lakikirja on nopeakäyttöinen ja asiahakemistot helpottavat tiedonhakua.
  1. Edita tuottaa Lakikirja-teosten lisäksi mm. Finlexin ja Suomen säädöskokoelman. Editan lakitietopalvelu Edilex on Suomen johtava ja laajin juridisen tiedon lähde ammattilaisille.
  1. Selkeä oikeudenalajaottelu perustuu Edilexin systematiikkaan: Lakikirja ja Edilex toimivat mainiosti yhdessä.
  1. Lakikirjan hintaan kuuluu Edilexin säädösmuutosten seurantapalvelu, josta voi tarkistaa muuttuneet säädökset nopeasti.

Suosittelen Lakikirjaa syyttäjälaitoksen käyttöön sen monipuolisen sisällön ja laajan toimituksellisen aineiston ansiosta.

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske

Säädösten seurantapalvelu

Lakikirja on aina ajan tasalla. Kirjan hintaan kuuluu Edilexin yhteydessä oleva säädösmuutosten seurantapalvelu, josta voi tarkistaa muuttuneet säädökset nopeasti.

Kansallisen lainsäädännön säädösmuutokset päivitetään viikoittain, EU-lainsäädännön ja valtiosopimusten muutokset kuukausittain. Säädösmuutosten katsomista varten ei tarvitse kirjautua Edilexiin.

QR-koodi säädöksen yhteydessä

Tarkista nopeasti säädöksen yhteydessä olevalla QR-koodilla, onko Lakikirjan säädökseen tullut muutoksia. QR-koodi vie suoraan Edilex-lakitietopalveluun, kyseisen säädöksen viitekortille ja muutostietoihin. Seurantapalvelun avulla säädöksen muutostiedot on helppo tarkistaa vaikka mobiililaitteella.

Edilex – Suomen laajin ammattilaisten lakitietopalvelu

Lakikirjan selkeä oikeudenalajaottelu perustuu Edilexin systematiikkaan, jonka ansiosta Lakikirja ja Edilex toimivat mainiosti yhdessä. Edilex-asiakkaana saat myös Lakikirja-teoksen muita edullisempaan hintaan.

Etkö ole Edilex-asiakkaamme? Edilexissä saat käyttöösi Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin, artikkeleihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin. Edilex sisältää myös Suomen ainoan reaaliaikaisen juridisen uutispalvelun. Kaikki tarvitsemasi juridinen tieto löytyy helposti yhdellä haulla.

Ota käyttöösi kahden viikon maksuton koekäyttö tai ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Hinnat ja asiakasedut

Lakikirja 2025: Yksityis-, rikos- ja prosessioikeus

Hinta: 299 € (sis. alv 10 %)

Tarjous- ja etuhinnat

Kestotilaus

Kestotilauksena 254 €

Edilex-asiakkaan etuhinnat

Edilex-asiakkaanamme saat lakikirjat edulliseen hintaan!

Etuhinta 254 €
Kestotilauksena 239 €

Opiskelija-alennus: -40 %

Oikeustieteen opiskelijana saat 40 prosentin alennuksen Editan Lakikirja-teoksista. Tee tilaus sähköpostitse asiakaspalvelu@edita.fi. Lisääthän sähköpostin liitteeksi kuvan opiskelijakortista tai muusta opiskelijatodistuksesta.

Asiakaspalvelu ja tilaukset

Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisesti auki ajalla 20.6. – 26.7. klo 10-14.

020 450 05

(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/alkava min + mpm)

Petri Rissanen

Myyntipäällikkö

040 860 2221