Verkkokauppa

Lakikoulutukset

Whistleblowing & Compliance koulutukset ja kirjat

Eettisen toimintakulttuurin rakentamiseen

Vastuullinen toimintakulttuuri

Whistleblower-direktiivi velvoittaa yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioita perustamaan sisäisen ilmoituskanavan ja niihin liittyvät menettelyt. Miten ilmoituskanava kannattaa käytännössä toteuttaa? Mitä työoikeudellisia ja tietosuojaan liittyviä kysymyksiä tulee ottaa huomioon?

Whistleblowing-ilmoituskanavat tukevat organisaation vastuullista toimintakulttuuria. Organisaatioiden yritysvastuuseen kuuluu kuitenkin myös paljon muuta. Miten rakentaa organisaatiolle toimiva compliance-ohjelma?

Tutustu Editan koulutuksiin ja kirjoihin, jotka auttavat whistleblowing-kanavien onnistuneiden käytäntöjen luomisessa ja organisaation eettisen toimintakulttuurin ja compliance-ohjelmien rakentamisessa.

Kirjat

Compliance-toiminnon järjestäminen – Käsikirja finanssialan toimijoille

Ensimmäisessä kattavassa kotimaisessa teoksessa annetaan ohjeita asiantuntijalle, joka haluaa luoda toimivan compliance-toiminnon omassa organisaatiossaan.

Tilaa
Menesty yritysvastuulla – Käsikirja kokonaisuuteen

Tulevaisuudessa pärjäävät vain vastuulliset yritykset. Teos tarjoaa avaimet onnistuneeseen yritysvastuun haltuunottoon.

Tilaa
Sisäinen valvonta – Käsikirja tulokselliseen organisaation ohjaukseen

Tuloksellinen sisäinen valvonta auttaa organisaatiota ohjaamaan toimintaansa kohti tavoitteitaan, hallitsemaan liiketoimintaansa liittyviä riskejä sekä vahvistamaan vastuullista työnantajamielikuvaa ja brändiä.

Tilaa
Business Crime – yritysjohdon miinakenttä

Liiketoimintarikosten miinoja on kätkettynä kaikkialle – oli kyse sitten yrityksen johdon vastuusta, kilpailuoikeudesta, vero-oikeudesta, työoikeudesta, ympäristöoikeudesta tai immateriaalioikeudesta.

Tilaa

Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelumme on avoinna ma klo 9–16 ja ti–pe klo 8–16

020 450 05

(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/alkava min + mpm)

Asiakaspalvelu, lakikoulutukset

020 450 2040

Asiakaspalvelumme on avoinna ma klo 9–16 ja ti–pe klo 8–16