Editan syksyn 2024 kirjaesite on julkaistu

Editan juridiset tieto- ja ammattikirjat on tehty yhteistyössä juridiikan johtavien asiantuntijoiden kanssa, ja ne on suunnattu kattavasti eri alojen ammattilaisille. Syksyn kirjoissa on niin uusia nimikkeitä kuin uudistettuja painoksia merkittävistä juridiikan alan perusteoksista.

Syksyn juridisen kirjallisuuden tarjontaamme esittelevä katalogi on nyt julkaistu. Joukossa ovat muun muassa Uusi vammaispalvelulaki, Vaarallisten aineiden kuljetukset – Uusi laki 2023, Seksuaalirikosten tutkinta sekä Oikeudenkäynnin julkisuus riita- ja rikosasioissa.

Elämme aikaa, jossa maailman monimutkaistuminen haastaa oikeudellisia normeja ja käytäntöjä. Globaalit kriisit, teknologian kehitys, luonnon kantokyvyn mureneminen ja muut muutokset muokkaavat toimintaympäristöämme. Muutoksien keskellä tarvitsemme selkeitä ja käytännönläheisiä oikeudellisia teoksia.

Roosa Kinnunen, markkinointipäällikkö

Teoksista hyötyvät kaikki, jotka kohtaavat työssään oikeudellisia kysymyksiä

Edita Lakitiedon syksyn 2024 teokset käsittelevät sekä keskeisiä oikeuden teemoja että ajankohtaisia aiheita, ilmiöitä ja muutoksia oikeuskentässä. Juridiikan kirjamme ovat suunniteltu paitsi juridiikan ammattilaisille, myös muiden alojen asiantuntijoille, jotka kohtaavat työssään oikeudellisia kysymyksiä. Syksyn teoksista löytyy useita kirjoja, joista alan ammattilaiset saavat arkeensa tulkintasuosituksia. Esimerkiksi teokset Uusi vammaispalvelulaki ja Vaarallisten aineiden kuljetukset – Uusi laki 2023 antavat vankan tuen pykälien soveltamiseen arjen työssä, Roosa Kinnunen, Edita Lakitiedon markkinointipäällikkö suosittelee.

Oikeudellisen tiedon tulisi olla aina käden ulottuvilla. Tämä voi tarkoittaa eri asioita eri ihmisille. Joillekin se on perinteinen painettu kirja, jonka tuoksu ja sivujen hiirenkorvat ovat erottamaton osa kokemusta. Toisille se on digitaalinen julkaisu, joka on käytettävissä muutamalla klikkauksella missä ja milloin tahansa. Edita Lakitiedon teokset ovat käsiesi ulottuvilla painettuna ja digitaalisena sekä myös sujuvasti Edilexin kautta, Kinnunen toteaa.